Logo del Archivo Municipal de Castellón de la Plana

Política d'Accessibilitat

Aquest lloc web va ser dissenyat amb l'objectiu que totes les persones puguen navegar pels seus continguts sense trobar dificultats en l'accés.

La política d'accessibilitat aplicada en aquest lloc web està alineada amb les exigències del Reial decret 1494/2007, de 12 de novembre, per la qual cosa s'aprova el Reglament sobre les condicions bàsiques per a l'accés de les persones amb discapacitat a les tecnologies, productes i serveis relacionats amb la societat de la informació i mitjans de comunicació social.

Compliment dels estàndards

Les pàgines d'aquest lloc web compleixen la marca AA segons la Norma UNE 139803:2012 i les Directrius d'Accessibilitat per a la Contingut Web 2.0 del (WCAG 2.0) per la Iniciativa d'Accessibilitat Web (WAI) del World Wide Web Consortium (W3C). Tots els requisits del Nivell A i del Nivell AA van ser comprovats i corregits mitjançant una anàlisi semi-automàtic de l'accessibilitat a través de diferents eines.

Es recomana utilitzar les versions més recents de navegadors tals com Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer, Safari, etc.

Per a la correcta visualització del portal gràfic fa mancada poder executar Javascript.

Contacte

En la recerca de millorar de manera continuada l'accessibilitat d'aquest portal, convida al fet que la ciutadania notifique les dificultats amb les quals es va poder trobar a més de qualsevol un altre suggeriment sobre l'accessibilitat que estime a través del servei d'atenció i contacte disponible.