Logo del Archivo Municipal de Castellón de la Plana
Registro MARC
TagIndicador 1Indicador 2Valor
LDR  00000cam a22000004 4500
001  CSAB20210001420
003  CSAB
005  20210204102743.0
008  210204s1989 espa 001 0 val d
017  ‎$a‎CS 186-1989
020  ‎$a‎84-86895-12-X
040  ‎$a‎CS-AHM‎$b‎spa
1001 ‎$0‎CSAA20210003363‎$a‎Ramos Alfajarín, Joan Rafael (1965-)
24513‎$a‎La qüestió lingüística en la premsa de Castelló de la Plana ‎$b‎: (1834-1938) ‎$h‎[Texto impreso]‎$c‎J. Rafael Ramos Alfajarín
260  ‎$a‎Castelló ‎$b‎Diputació de Castelló, Servei de Publicacions‎$c‎1989
300  ‎$a‎228 p. ‎$b‎il.‎$c‎21 cm.
4900 ‎$a‎Col.lecció universitària ‎$a‎Llengua i literatura‎$v‎3
504  ‎$a‎Bibliografía: p. 223-228.
650 4‎$0‎CSAA20210003370‎$a‎Valenciano‎$z‎Castelló de la Plana
650 4‎$0‎CSAA20210003387‎$a‎Valencià‎$z‎Castelló de la Plana
650 4‎$0‎CSAA20180005954‎$a‎Prensa‎$z‎Castelló‎$x‎Historia
650 4‎$0‎CSAA20180005978‎$a‎Premsa‎$z‎Castelló‎$x‎Història
7101 ‎$0‎CSAA20180028953‎$a‎Castelló‎$b‎Diputació‎$b‎Servei de Publicacions

Exemplars:

Registro MARC
TagIndicador 1Indicador 2Valor
LDR  00000nxm a2200000un 4500
001  CSAF20210001550
003  CSAF
004  CSAB20210001420
005  20210204102818.0
008  2102040u 7 1001ua 0
040  ‎$a‎CS-AHM‎$b‎spa
852  ‎$a‎CS-AHM‎$j‎FV007182